Ressource udvikling  > http://kursus.c-r-d.dk


 

 

  Forbruger undersøgelse

 

 

Jeg er født i 1963, og er lidt af en multikunstner der kan lidt af hvert. Man siger jo æblet ikke falder så langt fra stammen, og min mor var da også malerinde med mange års erfaring fra bl.a. "Den kongelige porcelænsfabrik,"  samt en absolut habil billedkunstner, der underviste på aftenskole da jeg var lille. Jeg har som du nok kan regne ud selv malet fra helt lille, mit fokus har dog altid været i farvernes verden, alt så jeg i farver som lille, også det der ikke havde farver som fx. ugedagene. Jeg er uddannet "Farve og kunstterapeut" samt inden for AuraSoma. Jeg er udøvende billedkunster, selv om det ikke er det jeg har gjort mest ud af, jeg har pt. faktisk kun haft udstillet på Kulturhuset i Svendborg. Mine underviser har været: Helga Fjelsted, Birgit Svansø, Susanne Møberg, Steen Larsen m.fl. 

Jeg har som nævnt altid elsket farver, men også blomster og at arrangere ting, også det er noget jeg har arvet med modermælken. Jeg er uddannet blomsterbinder og har haft min egen blomsterforretning "Fjelbo Blomster", og arbejdet i mange år inden for faget.

En anden stor lidenskab har fra barnsben været, måden vi kommunikere med hinanden på, grunden til vi handler som vi gør, og udvikler os så forskelligt. Jeg har arbejdet med mange forskellig former for selvudvikling gennem de sidste 30 år, både med min egen og som coach for andre. Jeg er uddannet NLP kommunikator, mediator og systemisk coach, og har et hav af efteruddannelses kurser inden for retorik mv. I bund og grund er det her mit hjerte banker, men dette er også baggrunden i alle de andre fag jeg underviser inden for, om det er den indre kommunikation med maleriet, med en blomst, eller kommunikationen mellem mennesker, eller med IT som redskab, alt i alt handler livet for mig mest om kommunikation som et redskab til udvikling, fagligt såvel som personligt. 
Anette søndag morgen
IT og computer er jeg jo ikke just opvokset med, men de har været en del af mit liv siden jeg som 18 årig, fik  kontor læreplads på Falcks hovedkontor i København, jeg var her med til at lægge Falcks regnskabsafdeling ind  på EDB, og siden er det jo gået slag i slag først med EDB, siden ETB og sidst Internettet. 
Min mand er uddannet inden for IT, og på et tidspunkt hvor vi arbejde på samme arbejdsplads; han i IT afdeling og jeg som sekretær i kulturforvaltningen. Oplevede jeg når min kollega havde IT problemer så kom IT nørderne fra IT afdelingen og løste det, men mine kollega fattede ikke, mange ord af hvad der skete, eller måske mere vigtigt hvad de sagde. Så jeg påtog mig at forstå mine kollegas frustrationer, og ved hjælp af min mand, at forstå IT nørdernes sprog og gøren. Dette gav mig så værktøjer til pædagogisk at kunne udtrykke på en ikke nørdede måde, hvad det var der skete. Jeg har studeret som net-pædagog, er super bruger af Microsoft Officepakke, og har efterhånden stået for over 800 personers IT uddannelse i alderen 16 til 85 på forskellige niveauer, med gode resultater. 


Jeg har haft mit eget undervisningscenter "Regnbuen," samt arbejdet som underviser for Københavns kommune,  Senior erhverv vestegnen og forskellige folkeoplysningsforbund bla. DOF Odsherred samt i en hel del år som IT underviser for LOF i Holbæk.

P.t. er jeg tilknyttet som underviser hos
LOF Roskilde og Kalundborg. Samt hos AOF Ringsted og Slagelse + i efterhånden mange år hos AOF nord Vestsjælland. Ligeledes i FOF Odsherred og Hvidovre, samt i Hvidovre også hos NETOP/FO. 

 

     Arbejdet som...

 • social og sundhedshjælper i ældreplejen

 • pædagog i vuggestue, børnehave, SFO og på skoler, bosteder,
  samt på døgninstitution for unge

 • lærer på dag & aftenskoler, undervisnings center & sprogskole

 • foredragsholder, mediator og konsulent i bl.a. beboerforeninger

 • sekretær i socialsektoren, og i faglig afdeling i PMF fagforbund

 • Kontorassistent, sekretær, receptionist & projektleder

 • mercer, blomsterbinder og forretningsdrivende, terapeut samt coacher

 • fagligt og politisk aktiv

  ___________________________________________________________
  C-R-D.dk

Klik her for at komme til                         Facebook profilen

Vil du følge med i hvad der sker rundt om i land af nye kursustilbud, så klik ind og bliv venner med os på Facebook.

 

 

      Arbejdet med...

 • flygtninge og indvandrer

 • børn, unge, ældre, handicappede og døende

 • kreativitet og udtryk

 • pædagogik, psykologi, kommunikation, undervisning og udvikling

  __________________________________________________________

 

      Frivilligt arbejde..

 • opstart af det frivillige socialt projekt "samtalegrupper for unge på Amager,"
  projektet oprettet under Ungdommens Vel" og "KFUM & K

 • samarbejdsudvalget på Frøbel seminariet

 • DSR på Roskilde og Holbæk seminarium

 • redaktionsgruppe af foreningsblad  (10 udgivelser pr. år)

 • aktivitetsgruppe i sportsforening under DGI

 • partiforenings arbejde 

 • administrator af forskellige grupper på Facebook
  bl.a. for Økologisk Landsforening   
                      
                                                                                                                        
     
                                                                                                                                   november 2012